СБ 24/11/2018

MARUV. KissFm club birthday. Natalie Gioa (dj set & vocal), LED Theatre

MARUV. KissFm club birthday. Natalie Gioa (dj set & vocal), LED Theatre

Line-up Main Stage
MARUV, Natalie Gioa (dj set & vocal), LED Theatre, Dj Sobi, Mc Zmey

Marengo RnB Room
Dj Sancho Dancer, Dj Walid, Mc Герик Горилла

VIP-Hall
Fiesta de los muertos. Dj Teplov, Dj Chris Tian, MC Toher

Вхiд/Price
Вхід: Д: 100 грн, Ч: 150 грн., Після 05:00 вхід безкоштовний

Безкоштовний вхiд (Club Money)
З картками Club-Money вхiд вiльний всю нiч. Картки продаються в касi входу, номiнал Ч.300 грн Ж.200 грн, всю суму витрачаєте на барi або сплачуєте за депозит стола. Доплата Вiп ХОЛ: Клаб Манi: 100 грн, або вхід 50 грн.

MARUV – проект, треки якого «Drunk Groove» та «Focus on me» посідають найвищі рядки всіх можливих чартів і хіт-парадів, і лишаються в гарячій ротації топових радіостанцій і музичних каналів, стане хедлайнером київської вечірки в рамках всеукраїнського клубного туру на честь шістнадцятого дня народження найбільшої танцювальної радіостанції України - Kiss FM. Грандіозне шоу відбудеться 24-го листопада в столичному клубі Форсаж!

MARUV — електронний проект з України, який слухають у всьому світі! Автор, виконавець і саундпродюсер Анна Корсун — саме вона та сама MARUV, спільна робота якої з Boosin — «DrunkGroove» увійшла в топ 100 світового Shazam, отримала платіну Warner Music Russia і посіла першу позицію в топ 100 Shazam Україна. Кліп проекту зібрав більше ніж 60 мільйонів переглядів на Youtube! Треки «Drunk Groove» та «Focus on me» - топ хіти клубів, музичних каналів і радіостанцій, завдяки чому Maruv насьогодні є одним з найбільш актуальних проектів української танцювальної сцени.

Також гості вечірки стануть свідками ексклюзивного клубного шоу за участі кращих танцорів, акробатів і повітряних гімнастів, та почують dj-set і вокальне шоу резидента Kiss Fm, українскої вокалістки, відомої завдяки співпраці зі світовими топ-музикантами – Natalie Gioia.


Акции

New videos

CHEEV - відео з концерту. Київ, Forsage club 07.03.2024