ПТ 21/06/2013

Гурт.DZIDZIO! Великий концерт найвеселішого гурту України.

Гурт.DZIDZIO! Великий концерт найвеселішого гурту України.

Line-up Main Stage
Гурт.DZIDZIO! За підтримки: ВИА ППС, 2.M.A.C.H.O.S., Dj Ozeroff

Вхiд/Price
М.60 грн., Д.50 грн. Первые 50-т билетов всего по 40 грн ! Билеты в клубе "Форсаж" понедельник- пятница с 9-00 до 6-00 ! Возраст - 18 +.

Безкоштовний вхiд (Club Money)
С Club Money вход бесплатный всю ночь (Стоимость карты Club Money: М. - 150 грн., Д. - 120 грн. Это депозит, который можно потратить в баре)!

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на youtube та музикальних телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO, Михайла Хоми, вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть закордоном! Все це безперечно робить їх концерт 21 червня в клубі Forsage надзвичайно очікуваним серед чисельних шанувальників. Та навіть якщо ви незнайомі з творчістю гурту, ми більш ніж впевнені що їх виступ сподобається і вам, а 10 фактів про DZIDZIO, які ми підготували для вас, сформують чітку уяву про те, «що то за пацани у синіх комбінезонах».

• Гурт був створений у 2009 році двума Михайлом Хомою (Дзідзьо) та Олегом Турком (Лесик) за підтримки їхнього земляка — Андрія Кузьменка (Скрябін).

•  Перша слава прийшла до Дзідзьо завдяки монологам зі свинею Мейсоном, яка зараз є одним з учасників гурту.

• DZIDZIO — зірка Інтернету.  Фан-клуб гурту в соціальній мережі «ВКонтакті» є найбільшим в Україні і вже перевищує 145 тис. прихильників. 

• За результатами рейтингу журналу FORBES гурт DZIDZIO увійшов в ТОП-3 інтернет-проривів України в 2012 році.

• Після виходу пісні «Ялта» в Інтернеті з'явилася пародія з назвою «Слатино», а також пародія від соліста гурту "Красная плесень" Сергія Левченка під назвою «Квасим» в яких також використовувався суржик.

• Тільки за рік кількість переглядів роликів гурту лише на офіційному каналі «Дзідзьо» в «YouTube» перевищила 10 млн.

• Талісманом гурту хлопці вважають дівчину Надію, яка знялась у кожному їхньому кліпі. Їй була присвячена пісня «Надежда».

• DZIDZIO їздять з концертами по всій Україні на «Каділаку», який, як пожартував Дзідзьо в своєму інтерв'ю, дістався хлопцям в якості гонорару за виступ в одному мальовничому колгоспі.

• Пісня «Гопа-гопа» була переспівана польськими гуртами «Cliver» та «Liderdance».

• Гурт DZIDZIO номіновано на «Найращий гурт України 2013 року».

 

 

Акции

New videos

CHEEV - відео з концерту. Київ, Forsage club 07.03.2024