ПТ 01/10/2021

Dj ICE & friends @ Secret Room

Dj ICE & friends @ Secret Room

Безкоштовний вхiд (Club Money)
З картками Club-Money вхiд вільний всю нiч. Картки продаються в касi входу, номiнал Ч.500 грн Ж.300 грн, всю суму витрачаєте на барi або сплачуєте за депозит стола.

Вхiд/Price
Д: безкоштовно, Ч:200 грн

Dj Ice – особливе ім’я для клубної культури та електронної сцени України. Хрещений батько, легенда, гуру, маестро – так по праву називають діджея, що одним з перших у Києві почав грати платівки з клубною музикою. Саме він провів перші в країні електронні вечірки та тисячні рейви, заснував лейбл Graffity music та відвідав з гастролями клубну мекку планети - острів Ibiza. Мабуть, неможливо згадати всі клуби та вечірки, на яких Dj ICE грав пліч-о-пліч з такими поважними артистами як Саrl Cox та Junior Sanches, Narcotic Thrust, Dr.Kucho!, Stephan Bodzin та Oliver Huntemann та багатьма іншими.

Цього року Айс святкує 30-ти річчя творчого шляху у п’ятницю 1-го жовтня в клубі Форсаж у компанії колег по цеху: Mishukoff, Danny Boy, Azotti з проектом White Star, Gans, Dimitri aka Spieler, Shiloffski, Lafa, Marvel та іншіх.

Ексклюзивна вечірка має бути дійсно винятковою. Саме тому вона відбудеться у спеціально створеній локації – секретній кімнаті, де зберуться лише справжні друзі та фани хаус-музики. Якісний квадро-саунд, світло та тематичний відеоряд під відбірні треки – все заради найкрутішої атмосфери. Слідкуй за вказівками в клубі Forsage, щоб потрапити до Secret Room на святкову вечірку від Dj Ice & Friends вже цієї п’ятниці!

Акции

New videos

CHEEV - відео з концерту. Київ, Forsage club 07.03.2024