СБ 20/04/2024

ALEKSEEV, YAKTAK, ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ, УЛЯНА РОЙС

ALEKSEEV, YAKTAK, ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ, УЛЯНА РОЙС

Найгарячіша подія місяця - музичний марафон за підтримки Авторадіо 20 квітня в клубі "Форсаж"! Приходь почути улюблені хіти та отримати позитивний заряд від виступів найпопулярніших українських артистів!

ALEKSEEV - Харизматичний український співак, який завоював серця мільйонів своїми чуттєвими піснями. Кожен його виступ - душевне й атмосферне музичне шоу, поєднання унікального тембру та неповторної манери виконання. Те саме відчуття легкості й щастя, коли забуваєш про все на світі. Залишається лише сцена, талановитий артист і улюблені хіти.
"Океанами стали", "П’яне сонце", "Назавжди" – готуйся почути хіти Алєксєєва наживо разом із сотнями фанів!

YAKTAK - український співак Ярослав Карпук, що має у своєму арсеналі фіти з Jerry Heil, MamaRika, KOLA та іншими. Переможець премії від «МУЗВАР» у номінації «Найкращі нові імена попмузики». Його велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі», «Нижча зростом» та багато інших з легкістю залітають в тренди усіх соціальних мереж.

ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ стала відомою завдяки релізу треку «КоляГаля». Тоді ж зірку назвали справжньою інтернет-сенсацією, адже іронічна пісня про подружні стосунки стала справжнім хітом соцмереж та набрала шалену кількість вподобань і переглядів. Її пісні «Наробила лиха», «Гроза», «Колір музики», «Рута», «Весела пісня» - небанальні, іронічні та сексуальні треки про жіночу енергію та силу, полюбились мільйонам слухачів.

УЛЯНА РОЙС - українська співачка, музикант і телеведуча. На концерті ми почуємо її хіти «Покохала», «Пожежа», «На межі», та безумовно «8 колір».
Хочеш? Поспішай придбати квитки!
Ціна квитка:
2.04-14.04 - 400грн.
15.04-20.04 - 500грн.

https://kontramarka.ua/uk/alekseev-yaktak-gela-zoz...

Відкриття клубу: 18:00
Старт концерту: 19:00
Інфо та резерв: +380634979606 або +380939888880

Акции

New videos

CHEEV - відео з концерту. Київ, Forsage club 07.03.2024